Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





vrijdag 8 oktober 2021

Start each day....

  Hallo lieve creatievelingen, 

Het is echt herfst nu en heerlijk om nu met een kop thee je hobbykamer in te duiken of lekker aan de grote tafel in de huiskamer/keuken te knutselen. Ik ben aan de slag gegaan in mijn ArtJournal en heb deze pagina gemaakt met het mooie rijstpapier van New Awakening. Maar ook met stempels van Studio Light en Aall & Create. Dat is het mooie van artjournaling, dat je alles kunt combineren. 

Hieronder zie je de tekst. Ik probeer elke dag dankbaar te zijn. Dat ben ik ook wel maar probeer me er ook bewust van te zijn. Soms best lastig, een dag is zo om.

In dit envelopje zit een klein briefje in. De envelop heb ik dichtgeplakt. En ooit, als de kinderen dit allemaal moeten opruimen, hoop ik dat ze hem vinden en openen. Een soort van Tijdcapsule.

 
En hier kun je zien dat ik de witte gel pen nog heb gebruikt. Dat zijn net die accentjes die het afmaken. De vlinder heb ik eerst bewerkt met de Wink of Stella en daarna met Glossy Accents.
En natuurlijk de vogel van Aal & Create. Een eigenwijze ekster.

 
Ik ben heel benieuwd wat jullie van de pagina vinden. Ik hoop in ieder geval dat ik jullie heb kunnen inspireren! De artikelen die ik heb gebruikt zet ik hieronder neer.
Fijne dag!

Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - New Awakening - Rice Paper A4 nr.10   Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - New Awakening - Paperpad 20.3 x 20.3 - nr.01     Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - New Awakening - Stickerboek nr.01 Studio Light - Grunge Collection - Clearstamp - SL-GR-STAMP43  AALL & CREATE - Clearstamp A5 - set number 393      stempelinkt  - StazOn - Jet Black Uni-Ball Signo - Bold Point Gel Pen - White  Liquitex - Matte Acrylic Gel Medium - 8oz  Art Journal (176 x 250mm) by Julia Woning Ranger - Glossy Accents - 2 ounces