Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 29 november 2021

December Daily bewaaralbum

 Hallo allemaal,


We zakken zo richting het einde van het jaar en ik hoorde veel over een December Daily.
Ik had me daar nooit zo in verdiept, maar doordat ik eens in ons team ging vragen over het hoe en wat, vond ik het steeds leuker worden. Het is dus de bedoeling dat je in December elke dag iets maakt.
Dit kan je in allerlei vormen bewaren, van bakjes, doosjes tot albums.
En ja, ik ben toch wel fan van albums maken, dus heb ik voor mijzelf alvast een omslag gemaakt
waar ik dan in December elke dat iets in kan stoppen. Ook de onderwerpen kunnen dus heel divers zijn.
Ik denk b.v. aan een recept, of zoals ik nog in December naar Kensington ga..dat kan er allemaal in verwerkt worden zodat je aan het eind van de maand een mooie album hebt om in terug te kijken.

Oke, nu even over mijn album. Ik koos hiervoor een beetje een andere techniek dan dat ik voor de pakketten gebruikt. Want hierbij gebruikte ik ook een naaimachine.

Ik ben begonnen met het grijsboard op maat te snijden. Dat is bij mij 15 cm breed x 25 cm hoog geworden. De dikte is 6 cm.  Of het genoeg zal zijn voor een hele maand, we gaan het zien hihi..
Daarna zocht ik een mooi stuk suède uit wat wij in diverse kleuren in de winkel hebben. Ook diverse kleuren ( nep) leer kan je hier voor gebruikten. Omdat mijn gekozen designpapier - Artic Winter van Craft & You ook wat beige tinten heeft, heb ik voor een beige kleur suède gekozen.Ik legde een stuk suede op mijn buro en met een klein beetje dubbelzijdig tape heb ik daar het grijsboard op geplakt. Daarna ben ik naar mijn naaimachine gegaan en heb het suede aan het grijsboard gestikt. Ook maakte ik een soort riem met een oude gesp. In de riem heb ik gaatjes gemaakt waar in ik eyelets heb geponst. Daarna heb ik nog een deel suede gesneden op de maat van de binnenkant van het album en dat heb ik er met heavy body gel ingeplakt. De hoekjes voorzien van hoekbeschermers en 
als laatste kon het binding systeem er in. Dit heb ik uit een ander boek "gesloopt" hihi


In het album komen straks diverse labels en andere kaartjes waarop ik dan iets ga verwerken van de dag. Dus er moeten straks 31 dagen in het album zitten waar , ik hoop, hele leuke dingen op komen te staan. Wie weet vind je dit ook leuk en heb ik hier een opzetje gegeven ;)
Of het mij gaat lukken, ik heb geen idee...ik houd jullie op de hoogte !


   
  

2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel mooi! Groetjes Betha

Thea Alles zei

Wow dat heb je super mooi gedaan