Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 10 november 2021

Out of this world part two

  Hallo allemaal,

Vandaag heb ik nog een fototutorial voor jullie. Oefening baart kunst zeggen ze. Dus laat ik jullie nog een keer het maskeren zien. Eerst laat ik jullie zien wat ik heb gemaakt.

 Ik vind het leuk verhaaltjes te verzinnen en te vertellen. En al helemaal om dat te doen op papier. De nieuwe serie van Art by Marlene "Out of this world" leent zich daar goed voor.


Ik hoop dat jullie het mooi vinden en gauw verder scrollen om te zien hoe het is ontstaan. Eerst heb ik de stempeltjes neer gelegd hoe ik ze wil hebben. Dan zie je al in welke volgorde je moet stempelen.

 
 Alles wat je op de voorgrond wil hebben stempel je eerst. Dan stempel je het nog een keer op maskingtape. Dit knip je uit en plak je op de gestempelde afbeelding op je kaart.

 
Dat zie je hier op de foto hieronder.

 
En dan ga je verder stempelen. Zie hieronder.


 
Uiteindelijk heb ik alles wat ik heb gestempeld ook bedekt met masking tape. Dit omdat ik de achtergrond wil maken en de poppetjes daar niet mee wil kleuren.

 
En zo kun je met inktjes, verf of andere kleurmiddelen je achtergronden maken zonder de rest te verknoeien.

 
Zo ziet het er dan uit.

 
Hieronder heb ik het ingekleurd met Distress Ink.


 Later nog met een witte gelpen accentjes aanbrengen en wat achtergrondstempeltjes. Nog 2 planeten apart gestempeld en gekleurd. Geknipt en verhoogd opgeplakt. En dan moet ik echt tegen mezelf zeggen dat ik moet stoppen...hahahaha. Hebben jullie dat ook?

Dit was het weer voor vandaag. Ik hoop dat jullie het maskeren een beetje begrijpen. Ik heb het weer met veel plezier voor jullie gemaakt.
Alle producten zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl

Studio Light - Art by Marlene Out of this World - Clearstamp - ABM-OOTW-STAMP74    Studio Light - Art by Marlene Out of this World - Clearstamp - ABM-OOTW-STAMP69    CraftEmotions - stempel maskeer tape (6 cm - 10 meter)   Hobbyjournaal 3D schaartje               

Studio Light - Essentials - Acrylblok blok 120x120x8mm - 8mm - SL-ES-ASB04    stempelinkt  - StazOn - Jet Black     Clairefontaine - PaintON papier - Multi-Techniques - Wit A4                     

  Combinatieset - Dutch Doobadoo Lijmtubes (3 tubes)

Geen opmerkingen: