Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





vrijdag 5 november 2021

Home sweet home

 Hallo allemaal,

Vandaag heb ik een kaartje voor jullie. Gemaakt met de leuke kerst stempel van Craft Emotions. Het is een kerst stempel maar laat je de kerst stempeltjes achterwege, kun je het ook gebruiken voor bijvoorbeeld een nieuwe woning. Het leuke van dit setje is dat je het zelf moet opbouwen.

Hieronder laat ik zien hoe je het opbouwt. Wat ik laat zien is de kerstuitvoering. Want ik was natuurlijk weer veel te snel en vergat foto's te maken.

Dit is wat je nodig bent. Een stukje aquarelpapier van 9,5 x 13,8 cm. Maskingtape en natuurlijk het stempelsetje.


Als ik een kaart wil maken zoals deze gebruik ik graag een stempelhulp. De kans dat het dan fout gaat is bijna te verwaarlozen. Ik heb eerst het raam gestempeld met stazon.


Daarna stempel ik het raam nog een keer op maskingtape. In de breedte past ie er niet helemaal op. Maar dat geeft niet want ik ben alleen de vensterbank nodig.


Nadat je gestempeld hebt knip je hem uit. Het raam er ook uitknippen, want daar gaat het om. En plak je hem over de stempel op de kaart.


Daarna kun je beginnen met stempelen. Je ziet hier dat ik over het maskeertape stempel.


Hieronder heb ik alles gestempeld wat ik er op wil. Er zit zelfs een foutje in. Zien jullie hem?

En als je nu de tape eraf haalt. Heb je een mooie scene gecreëerd.

Ik heb er nog 2 bloemenmanden en wat bakstenen bij op gestempeld en op een ander stukje aquarelpapier nog een kat en de bloembak. Die plak ik verhoogd op. Met de bloembak werk ik het foutje weer weg, onderaan de vensterbank😉.

De foto's zijn wat donker maar ik hoop dat jullie het doorhebben hoe het werkt. Veel stempelplezier!
Deze kaart zal ik ter zijner tijd op Facebook laten zien.

Fijne dag!



CraftEmotions clearstamps A6 - Oud raam - Decoration X-mas Carla Kamphuis     Schut - Artist Drawing Paper - 225 gram A4    Distress Inkt - Mini - Barn Door    Distress Inkt - Mini - Mowed Lawn  Distress Inkt - Mini - Rusty Hinge          Nuvo - Penselen assortieset 972N           Joy! Crafts - Foam tape 5mm breed - 1mm     Collall - Siliconen lijm 3D kit - (set)    Lettertang - Dymo - Omega 12748 Q930100      Distress inkt - Mini - Black Soot   Universeel maskeerpapier op rol - met houder - 60mm x 10m

Geen opmerkingen: