Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





maandag 1 november 2021

Unlikely friends


 Hallo allemaal

Velen van jullie zullen naar de Art Specially zijn geweest en daar de workshop van Willy Duit hebben gevolgd. Ik ben ook bij Willy aangeschoven en vond de techniek die ze deed zo bruikbaar en handig dat ik hem op deze kaart heb gebruik


Omdat deze kaart voor de herfst challange is was ik wel gebonden aan bepaalde opdrachten. Ik koos: Vosje, Zonnebloem en Oranje


Ik heb als basis een ondergrond gepakt die het woord Oranje vertegenwoordigd. Dit is er een die ik er nog had liggen en gemaakt met de gelli plate.


Ik heb de zonnebloem uit de JMA collectie gestempeld op een restje papier. En deze uitgeknipt. Je hebt het uitgeknipte deel niet nodig alleen het kader van de bloem.


Met dit kader heb ik op drie plekken een gele verf gesponst die de ondergrond van mijn zonnebloemen vormen.


Op de gele plekken heb ik de bloem van de stempel afgedrukt. Als hij er iets naast gaat is dat niet erg dat geeft een mooi effect.


Zo ziet het er dan uit als je alle bloemen hebt gestempeld.


Het vosje is van Studio Light en heb ik ingekleurd met potloden.


De hartjes van de zonnebloemen heb ik nog een iets donkerder kleur gegeven en een quote heb ik van internet gevist en uit getypt. 

Ik wil Willy Duit bedanken voor het doorgeven van deze techniek. Hij is namelijk op vele ondergronden bruikbaar. Ik hoop dat het jullie inspireert om ook aan de gang te gaan en vooral om mee te doen met de herfst challange van HobbyVision.

Fijne dag, groet Mirjam 
Als je op onderstaande afbeelding klikt kom je direct bij het artikel in de webshop van  Hobby Vision