Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





donderdag 11 november 2021

Kerst label met een kerstgroet

 Hallo allemaal,


Deze stempel vind ik echt een heerlijke stempel om in te kleuren.
Hij lag hier al een tijdje en ik had er nog geen tijd voor gehad om hem eens een kleurtje te geven.
Dit weekend heb ik dat maar eens gedaan ;)


De stempel heb ik op 200 gr Aquarel papier gestempeld met Versafine Clair - Nocturne en vervolgens ingekleurd met Derwent Inktense potloden.
Dit zijn potloden die je kan blenden met water. Ik zet dan de kleur op waar ik graag de donkerste kleur wil hebben en ga dan met een waterpenseel deze aanzetten met water en uitvloeien naar een lichtere tint. Als dit droog is, dan kan je er niks meer aan veranderen want dan is het watervast en kleurecht.

Na het kleuren heb ik nog wat blauw naast de afbeelding gezet met de pastels van Jane Davenport.
Het geheel heb ik gestanst met een label stans van Studio Light.
En een rode kleur cardstock als mat label er achter geplakt.

Om het nog meer kerst te maken heb ik twee maten groter een label gemaakt met glitterkarton en een witte mat label er achter. Daar tussen heb ik de mooie stans van Amy Design geplakt. Dit is een no-end stans, dus hij snijd alleen het figuur uit en de andere kant kan je dan zo lang maken als je wilt.
Ook erg mooi voor een zijkant van een kaart.


Bovenaan de label hang nog een kleine hanger. Deze heb ik gemaakt met zilveren krimpfolie van Vaessen. Daarop heb ik de stempel gezet met StazOn en uitgeknipt. Daarna met de heattool en de accessoires van Sizzix. Die bestaat uit een hitte bestendig matje, een soort rekje om op je figuurtje te leggen en een soort drukpen waar je je figuurtje plat mee kan maken. Al doe ik dat meestal met een clearblok van het stempelen ;) 


Dit is 1 van de stansen die in de dubbele verpakking zit.


En dit is de tweede stans die ik dus op het label heb gebruikt


En dan heb ik er nog een kleine label op geplakt met een kerst groet en een groene strik bovenaan het grootste label. En deze stempel...daar gaan zeker nog meer voorbeelden mee komen ;)

Ik wens je nog een fijne dag en tot snel,


En dit zijn de materialen die ik gebruikt heb voor deze kaart. Als je op een plaatje klikt kom je bij het desbetreffende artikel uit in de webwinkel.


  
   

1 opmerking:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtig label! Groetjes Betha