Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





maandag 22 november 2021

Gespeeld met de Reindeer van Studio Light

 Hallo allemaal,

Vvandaag van mij weer een creatie voor jullie. Ik ben aan de slag gegaan met de supermooie stempel van Studio Light. Hij heeft de afmeting voor een slimline kaart. Mijn papier is iets groter. Ik heb gewoon een reststukje gepakt en plak hem straks in mijn art journal. Ik heb een paar foto's gemaakt van het ontstaan er van. 

Het begint natuurlijk met de achtergrond. Lekker veel inkt op je glasplaat of craftsheet smeren, nat maken en je papier er doorheen halen.  Net zolang tot je tevreden bent. De kleuren die ik heb gebruikt zijn Fossilized Amber, Rusty Hinge en Candied Apple. Allemaal oxides. Wel tussen de verschillende kleuren door drogen, anders krijg je een modderbad.
👇


Met een mask van Pronty by Julia Woning heb ik de achtergrond wat opgevrolijkt met bloemetjes. Daarna heb ik de stempel gezet. Hier gebruik ik wel mijn stempelhulp voor. Het zou zo zonde zijn als de stempel er niet goed op komt en je je achtergrond kunt weggooien.
Met chloor heb ik de sterretjes, het hert en de boomstam gebleekt. Om later weer in te kleuren.
👇

Met een andere set van Studio Light heb ik nog wat cirkels gezet en ook deze gebleekt met chloor. Die heb ik ingekleurd met Forest Moss distress inkt. Het hert met Gathered twigs en later bewerkt met koper wax. De borstpartij en het gewei heb ik gebleekt gelaten en een glitterpen van Nuvo op gebruikt. De bollen heb ik een beetje Glossy Accents op gedaan. Je ziet het haast niet op de foto, dat is jammer.
👇

Met een mask en structuurpasta heb ik nog wat sneeuwvlokken naar beneden laten dwarrelen, wat waterspetters laten vallen en als laatste afgemaakt met de enameldots van Marianne Design. Een stukje zwart karton erachter en het lijkt ineens heel anders.
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik heb er weer veel plezier aan beleeft. Lekker deze felle kleuren tijdens die donkere dagen. Hieronder zal ik de artikelen neerzetten die ik heb gebruikt met een link naar de winkel.

Fijne week allemaal!

Studio Light - Grunge Collection - Clearstamp SL-GR-STAMP101 - Deer in Full moon   Studio Light - Grunge Collection - Clearstamp - SL-GR-STAMP43  Distress Inkt - Mini - Forest Moss    Distress Oxides Ink Pad - Fossilized Amber                            

Distress Oxides Ink Pad - Rusty Hinge
   Distress Oxides Ink Pad - Candied Apple    Distress Inkt - Mini - Gathered Twigs    Dutch Doobadoo - Structure Paste Smooth - 250ml             


Schut - Artist Drawing Paper - 225 gram A4   Tim Holtz (Tonic) - Stamping Platform 1707E   Nuvo - Light Mist Spray Bottle (2 stuks)      Cadence - Water Based Vinger Wax - Koper

2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtig! Groetjes Betha

Grietje zei

Een hele mooie kaart 🤩!!