Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zondag 21 november 2021

Kerstfeest

 Hallo allemaal,

De dagen worden korter en kouder en de donkere avonden weer langer, maar die kunnen we natuurlijk gezellig en knus maken met kaarsjes aan. Ik heb kaarsjes gebruikt die bij een oudere lantaarn horen, maar je kunt natuurlijk ook de nieuwe kaarsjes gebruiken, die vind je *hier* in de webshop. Met kaarsjes kun je een toef op je kaart heel makkelijk opfleuren en het is even iets anders dan alleen groen of bloemen. Een mooi magazine of boek met een heerlijke warme kop warme chocomelk en marshmallows horen er natuurlijk ook helemaal bij. Het duurt nog even en dan mogen de Kerstkaarten alweer op de post. Heb jij ze al af of ga je nog aan de slag om hobbymaatjes en familie/kennissen met Kerstpost te verrassen?


Graag tot een volgende (Kerst)kaart en zie je iets op deze kaart wat jij ook wel kunt gebruiken, klik dan op de plaatjes hieronder: je komt dan direct bij het product in de webshop terecht.

Fijne dag!


Hobbygroet,
Lisanne